dinsdag 9 oktober 2012

Waar is de film? Daar is de film!

Na een vermoeiende maandag - niet dat het nou zo overdreven druk was, maar de moeheid van het weekend zat nog in de benen - kwam de dinsdag waarop ik mij weer een stuk fitter voelde. Na het thuiskomen een stukje uitgelopen. Niet lang, amper twintig minuten, maar een beetje gas terugnemen omdat zaterdag tien kilometer gerend gaat worden (de 1 van de 4 loop, ditmaal bij onze vereniging) kan geen kwaad. Mogelijk hou ik mij morgen ook gedeisd (rustige training) om goed te herstellen.

Maar even iets anders: mede dankzij Facebook, waar ik mij steeds vaker vertoon - leuk, al die oude kennissen en vrienden, maar ook nieuwe kennissen en vrienden - dreigt het volgende week tijdens en ná de éénmalige vertoning van de Led Zeppelin film in het Haagse Pathé Theater aan het Buitenhof, nog gezellig te worden. De vertoning is op woensdagavond 17 oktober en het gaat om de registratie van het laatste concert van Led Zep in Londen (2007). In 3D (voor de liefhebbers).
Zelf ga ik er met een paar clubvrienden en vrienden uit 'The Seventies' naar toe. Annie en Lex bijvoorbeeld.

Nu is Nederland - in tegenstelling tot Amerika - nooit zo'n overdreven Led Zeppelin-land geweest ('wij' gingen met z'n allen veel meer voor The Stones en Queen) dus verwachtte ik dat er nog wel kaarten verkrijgbaar zouden zijn. Ik heb het net even gecheckt (zie de site en klik op 'Special Events'), nou, het loopt toch al aardig vol. Dus je moet er snel bij zijn! Je zult er geen spijt van krijgen.


Geen opmerkingen: