dinsdag 14 maart 2017

The Night after the CPC before...


Het was een welbestede trainingsavond gisteren, maandag dus. Met dien verstande dat er niet is getraind, maar gegeten. Onze vrijwel voltallige trainingsgroep 7 was aanwezig in Brasserie Berg en Dal, om de City Pier City loop op culinaire wijze af te sluiten.


Het was vanzelfsprekend erg gezellig. Onze nestor Henk Moesman (76 jaar en 56 minuten op de 10 kilometer!!) had, zoals wij dat van hem gewend zijn, een mooie speech voorbereid waarin alle deelnemers de revue passeerden, inclusief de door hen behaalde resultaten.


Van onze groep bleek Barend de snelste op de 10 km. met 46 minuten, mooi resultaat!

De ster van deze avond was toch wel 'onze' Ana, die niet alleen een mooie 1:52'' had gelopen op de halve marathon maar daarmee ook nog eens tweede dame in haar categorie werd! Zij werd dus letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet.


Even later kwam nog een - snellere - groep van Haag het restaurant binnen om aan een aansluitende lange tafel plaats te nemen, ongetwijfeld is daar ook veel nagepraat over - vooral - de CPC en het verloop daarvan.


In feite vormt de CPC de afsluiting van het winterseizoen voor lopers, maar tegelijkertijd de start voor het lente- en zomerseizoen waarin zo mogelijk nòg meer zal worden hardgelopen dan in de maanden ervoor! Want in deze politiek onrustige tijden wordt weleens gesproken over 'weglopen', maar voor de lopers geldt dat in de meest letterlijke zin!

Geen opmerkingen: