donderdag 23 maart 2017

Verjaardagsvaria

Korte update van de afgelopen dagen. Mijn verjaardag heb ik dit jaar heel rustig gevierd, nogal uitzonderlijk voor mijn doen. 's Middags met mijn vrouw gelunchd bij Bagels en Beans. 's Avonds in kleine familiekring - met vrouw, dochter, schoonzoon en kleindochter - gezellig uit eten gegaan bij Bistro Berg en Dal, waar - hoe toevallig - ook clubgenoot Wim Kramer was met nagenoeg eenzelfde soort gezelschap: vrouw, zoon, schoonzoon en kleindochter.


Woensdagochtend de heren van het krachthonk getracteerd op cake, en 's avonds onze hardloopgroep op zelfgebakken appeltaart en zelfgekochte rijstevlaai.


Nu wilde het geval dat op diezelfde 21ste maart Wim Hartman jarig was, hij heeft de eerbiedwaardige leeftijd van 70 jaar bereikt, dus een jaartje ouder dan deze cultuurbarbaar.


'Zijn' groep - waarvan Wim de hoofdtrainer is - had Wims fiets ludiek opgeleukt met lampionnetjes en lichtjes, waarmee hij de training van die avond begeleidde.

De training bestond uit een duurloopje met twee keer 6-4-2 minuten in 10 km tempo, waarbij de tussen(herstel)pauzes telkens 50% van het voorgaande tempo bedroegen. Seriepauze was 10 minuten.

Het ging hard, vooral Barend en Ellen gingen als de spreekwoordelijke speer.

Vanwege de voorbereidingen - taarten aansnijden, tafeltjes bij elkaar zetten enzovoorts - ben ik eerder afgehaakt. Samen met Jan - die bijtijds weg moest - liep ik na de eerste serie terug.

De rest van de avond met gebak, drankjes en loopvrienden doorgebracht.

Geen opmerkingen: