dinsdag 20 maart 2018

Van wilde stad naar stille strand


Het was een gezellig etentje gisteravond. Met een gezelschap van twintig personen - het overgrote deel van onze looptrainingsgroep - gingen wij naar StrandclubWij, een van de strandtenten aan het begin van de boulevard (zoals de Strandweg beter bekend staat).

De strandtent was nog maar nèt opgezet en gedeeltelijk 'gebruiksklaar'. Wij waren de eerste eters van dit seizoen en het moet gezegd: het eten was prima, niet supergoedkoop maar de prijs/kwaliteitsverhouding was meer dan okee.


Omdat het etentje tevens beschouwd kan worden als een 'After CPC Party' gaf trainer Arie in zijn speech een evaluatie van de op de halve marathon en tien kilometer geleverde prestaties van de onderscheiden groepsleden. Uiteraard een stimulans om er het komende seizoen weer met frisse zin tegenaan te gaan!

De Wilde Stad


Overdag nog even de bioscoop (Pathé aan het Buitenhof) ingesneakt om de film 'De Wilde Stad' te zien. Er is daar al veel over gezegd en geschreven. In de film wordt - vanuit het perspectief van een kat die de gedragingen van zijn mede-dieren die hij op zijn weg door de stad tegenkomt van broodnuchter commentaar voorziet - een beeld gegeven van dieren die zich aan het steeds hectischer wordende stadsleven hebben aangepast.


De beelden zijn lang niet allemaal 'leuk' - het leven in de jungle is vaak hard - maar het geheel is wel heel mooi en knap gefilmd.
Geen opmerkingen: