zondag 26 augustus 2018

Dagje Middelburg-Goes


Gisteren gingen we naar Zeeland. Met de trein, ook omdat er nog enkele Kruidvatkaarten verzilverd moesten worden. Dit weekend is de deadine.

Het had een haar gescheeld of we waren niet gegaan. Dit met het oog op het verwacht noodweer met slagregens in het hele land. Maar nadat ik gistermorgen de pc had opgestart bleek uit de prognose van buienradar dat uitgerekend Zuid-Beveland gevrijwaard zou blijven van regen. Dus gingen we alsnog. En die positieve verwachting bleek uit te komen: het bleef droog, overwegend zonnig en aan het eind van de middag werd het zelfs uitgesproken warm.


Ons primaire doel was Middelburg. We hebben daar wat gekuierd, koffie met een heuse zeeuwse bolus genuttigd en Het Zeeuws Museum bezocht. Daarna ijsje gekocht en weer iets later op een terrasje gezeten met een biertje en een zak patat. 

In de middag hebben we er ook nog een paar uurtjes Goes aan geplakt waar we ons op een terras tegoed hebben gedaan aan een zeer verantwoorde maar daarom niet minder smakelijke salade....

Niet veel tekst vandaag, laat ik maar eens de foto's spreken...


Geen opmerkingen: