dinsdag 9 juli 2019

Never promised you a rose garden...

...maar die rozentuin valt niet te vermijden als je in het Westbroekpark bent. Daar was ik niet voor De Parade - hoop daar nog wel heen te kunnen gaan deze week - maar voor een afspraak met een sportvriendin om onze gezamenlijke verjaardagen te vieren met een etentje. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.


Eerst door het rosarium gewandeld waar de rozen er nog prachtig bijstaan. Daarna spontaan gekozen voor het Wokrestaurant. Ook al een tijd niet geweest. In tegenstelling tot vroeger ga je niet meer een lang buffet langs om zelf te kiezen uit het aanwezige uitgebreide assortiment, maar wordt het eten aan tafel gebracht. Dit naar aanleiding van een formulier waarop tientallen gerechten staan afgebeeld waaruit je drie keuzes kunt aankruisen. Nadien kan dit proces een paar keer worden herhaald. Wel kon je tot slot nog naar een buffet voor een toetje, ook daar was er een uitgebreide keuze aan taartjes, fruit, ijs enzovoorts. Ik moet zeggen dat er veel te kiezen viel en alles was top.


Blijdorp



Eerder op de dag gingen we met onze jongste kleindochter naar Blijdorp. Een tijd geleden had ik kruidvatkaarten - met reductie op de toegangsprijs - geregeld en de deadline loopt deze week af. Dus toch maar snel gebruik van gemaakt.


Onderweg van Rotterdam CS naar Blijdorp lag 'de kleine' te slapen in de kinderwagen. Niet dat dit zo erg was, want maandag in Blijdorp is - zo na het weekend - een rustige, om niet te zeggen bijna saaie dag. Maar toen Lily wakker werd waren we al ruim een uur in de dierentuin. Op dat moment waren we wel bij een leuke locatie, bij de giraffen. Lily vond het prachtig, al die dieren die we vervolgens zagen. Maar we hebben niet alles kunnen zien. Misschien een andere keer.

Geen opmerkingen: