maandag 19 augustus 2019

Van Kerkpolder tot Solleveld



Beetje verlate post, dat krijg je van zo'n avondje Zomergasten. Vrijdag op zondag, misschien een beetje verwarrend maar ik vond het toch een aardige uitzending. Overdag wel de nodige lichaamsbeweging gedaan.

Ouwe uitslover....

Zo was er 's ochtends de Kerkpolderloop in Delft die ik wederom netjes heb volbracht. Het weer viel alleszins mee, het motterde een beetje maar tijdens de loop bleef het droog.
Er is over de hele linie goed gelopen begreep ik, en een vrouw - Haag-lid Hannah Oldroyd - werd vierde over all in 17 minuten en nog wat (uitslagen nog niet gepubliceerd). Hannah is een Britse dame die in ons land werkt en ook internationaal vele erepodia heeft beklommen en diverse (marathon)wedstrijden heeft gewonnen. Power Woman!

Maar ook de mannen van Team Mulay waren goed op dreef met een PR voor Mattijs en ook prima tijden voor de anderen. Ook blote voeten runner Hans Verbeek liep een mooie snelle tijd.

Na afloop een korte nazit, waarna ik met reisgenoot Jan G. terugliep naar de Diepenbrockstraat alwaar we met lijn 1 terugkeerden naar de residentie.

Later in de middag op de fiets naar landgoed Solleveld, kijken hoe de hei er bij stond. Welnu, die stond er bij! Even wat plaatjes gemaakt....







Geen opmerkingen: