zaterdag 4 juli 2020

Het Nieuwe Droog bij Coopertest


"Het gaat niet om de grote druppels, maar om de fijne druppeltjes die in de lucht blijven hangen en veel narigheid kunnen veroorzaken".

Nee, dit zijn niet de woorden van Maurice de Hond maar van 'uw cultuurbarbaar' die vanmiddag naar de Laan van Poot ging om te kijken en meteen foto's van de Coopertest te maken. Voor menig Haag-lid het eerste min of meer officiële loopje na de 'sport lockdown'.


Om 14:00 uur ging de eerste groep van start. Kwam dat even mooi uit, want de regen was weggetrokken en volgens Buienradar zou het droog blijven.

Mooi niet! De regen is de hele middag blijven vallen. Motregen tot lichte regen weliswaar, maar in combinatie met de wind werd het maar een natte bedoening. Maar misschien is dat wel 'Het Nieuwe Droog' volgens Buienradar zoals er nu ook 'Het Nieuwe Normaal' is dat onze MP ons voorspiegelt.


Maar ja, vanwege die nattigheid kon ik ook weinig foto's maken, ik heb namelijk geen beschermende regenkap voor mijn camera. Maar niet getreurd, volgens mij hebben Bas van Binnendijk en Lodewijk van Dongen ook wat plaatjes gemaakt....





Geen opmerkingen: