donderdag 31 mei 2012

It was a beautiful day...

Het waren de woorden van onze voorzitter, voordat wij het clubhuis verlieten. Dat was - althans voor mijn doen - vrij vroeg, want donderdag (normaliter mijn vrije dag) hebben wij 'een uitje' van de zaak. Een uitje dat waarschijnlijk niet erg droog zal verlopen, al was het maar omdat een sloepentocht daar deel van uit maakt. Een wateractiviteit, kortom. De buienradar voorspelt ook het nodige hemelwater.

Nou ja, we zien wel, we zijn niet van chocola (denk ik). Bovendien kunnen wij er ons op kleden. Hoe dan ook, terugkomend op wat voorzitter Ruud zei: "It was a beautiful day". In ieder geval de evening, om het goed-hollands nog even vast te houden. Zon, zon, en nog eens zon. En een méér dan aangename temperatuur, ik schat zo'n 18 graden celsius. De buienradar en vooral de weersverwachting waren wat somberder vooraf.

We gingen met onze groep (ik schat zo'n 12 personen deze woensdagavond) naar en door de duinen voor de training van vandaag: een duurloop van anderhalf uur met daarbinnen twee blokken van 1-1-2-2-1-1- minuten in een pittig tempo! Alweer voor mijzelf sprekend: het ging goed, al had ik het vooral bij de 2-minuten tempo's erg zwaar. Gek, je begint vol goede zin en behoorlijk snel, en opeens lopen de benen vol. Er zaten ook verrekt gemene stukken in het parcours, van die lange klimmetjes. Hoe dan ook is het hele programma volbracht en ik kan niet zeggen dat ik 'kapot' ben. Integendeel! Of het een geweldige voorbereiding was op de 5 kilometer die ik vrijdag in Ter Heijde hoop te lopen, is de vraag. We gaan het merken!

En nu uiteraard even gezocht naar iets dat bij Ruuds uitspraak past: 'It's a Beautiful Day'. Nu was er wel een gelijknamige jaren 60 Hippie-groep die - voor die tijd - best mooie muziek maakte, maar dat ga ik 'mijn lezers' niet aandoen. Veel te gedateerd. Wat dan wel? Ik heb van alles gezocht, uiteindelijk kwam ik op deze clip uit van Tony Bennett (85 jaar godbetert!!) in duet met Lady Gaga. Te gek!! Enjoy...


Geen opmerkingen: