maandag 7 mei 2012

Tuinieren op bevrijdingsdag

Nog even een blogje in de verkeerde volgorde, want het bevat wat wederwaardigheden van zaterdag, bevrijdingsdag. 's Ochtends zijn wij druk bezig geweest in de tuin, met name met het supermini-moestuintje. Of het allemaal aanslaat, valt te bezien, maar er staat nu andijvie, ijsberg en kropsla, rode biet, broccoli en bloemkool. En oh ja, stokbonen. In de loop van volgende week komen daar nog aardbeien, tomaten en wie weet nog andere zaken bij.

's Middags nog even naar het bevrijdingsfestival gegaan, maar eerlijk gezegd viel mij dat een beetje tegen. Niet vanwege de artiesten, integendeel: Er waren goede optredens op het Spui van onder meer Blaudzung, en ook in de openbare bibliotheek waren er optredens. Maar de sfeer zat er volgens mij niet echt in bij het publiek. Ondanks de kou was er genoeg volk op de been, maar een vrolijke boel werd het niet echt. Maar dat kan ook aan mij hebben gelegen.


Wel grappig zijn de steengoede tekeningen en cartoons van bekende tekenaars zoals Marnix Rueb die in de Openbare Bibliotheek Den Haag worden geëxposeerd, volgens mij de hele maand mei nog.


Vandaag (maandag) nog 40 minuten uitgelopen, zelfs nog een stukje meegedaan met de 'inloop' van Groep 5. Maar zij deden baantraining, 200-400-400-200 m. en dat driemaal. Dat ging 'm niet worden, daags na een pittige 15 kilometer.... Woensdag maar weer aan de bak!1 opmerking:

Anoniem zei

Was 's avonds (8 uur) bij Fischer Z. Plein vol 50ers. :)

Ruud van A.