donderdag 19 juli 2012

Er is leven na de deadline

Vandaag ben ik van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bezig geweest met mijn bijdrage aan het jubileumboek: overdag achter de PC om de kopij te bewerken en een aantal geïnterviewden te bellen, in de namiddag naar de Laan van Poot om de vergadering van de redactiecommissie bij te wonen. Ook de andere redactieleden en niet-aanwezige schrijvers hebben zich de afgelopen tijd flink uitgesloofd en het moet gezegd: er zijn mooie pennenvruchten ontstaan.

Het was een belangrijke vergadering want de officiële deadline is voorbij en nu was het zaak om de artikelen, ook die van anderen, met elkaar door te nemen. Dat leidde voor iedereen tot het nodige huiswerk. Omdat te verwachten viel dat het een lange vergadering zou worden begonnen we vroeg, om 17:00 uur. Na anderhalf uur werd een korte pauze ingelast waarin we pizza's aten die een half uur eerder waren besteld en door een koerier werden gebracht.


Veel inhoudelijks kan en mag ik niet over de vergadering vertellen, maar wel dat de sfeer goed was en de besprekingen soepeltjes verliepen. De eerste week van augustus komen we weer bijeen. Het werk vordert gestaag!

Geen opmerkingen: