zondag 14 april 2013

Bekenden spotten bij Marathon Rotterdam

De afgelopen dagen waren een vreemde wirwar van activiteit en geluier. Na gisteren een half uurtje te hebben gelopen en vandaag respectievelijk een uur te hebben gewandeld en vijftig minuten te hebben hardgelopen (nou ja, hàrd; het gaat allemaal nogal stroef moet ik zeggen), ging ik vanmiddag naar Rotterdam , 'gewoon even kijken'. Misschien zou ik bekenden spotten. Ik had met Jan Groeneveld afgesproken bij Rotterdam CS, hij had aan de 10 km meegedaan en een mooie tijd van ruim 44 minuten gelopen.

Samen liepen wij naar de plek van vorig jaar, ongeveer één kilometer voor de finish van de marathon. Daar was het een stuk rustiger. Het eerste leger lopers was al lang en breed gefinishd. We liepen juist op het moment van de magische drie-uurs grens over de Coolsingel, voor een aantal liep het goed af  (want net onder de drie uur) en voor een ander aantal 'net niet'. Maar daarna kwamen nog eens duizenden marathonlopers, en iedereen die 'm uitloopt is een klasbak.

 
Aanvankelijk wilde ik mijn nieuwe camera (Canon EOS 600D) meenemen maar op het laatst toch maar niet gedaan, eerst maar eens wat oefenen. Het is ook een heel gesjouw en je zult 'm maar ergens laten liggen. Dus gewoon mijn handige zakcameraatje meegenomen en geprobeerd de voor mij bekende gezichten te spotten.

Maarten
 
Margriet
 
Karin
 
Cor
 
Wim D.
 
Floris
 
Sonja
Helaas ging dat niet zo goed: in de bijna anderhalf uur dat ik stond te kijken kwam wel een paar bekenden van Sparta en Haag Atletiek voorbij, maar steeds op die momenten was ik kennelijk even afgeleid en dan waren ze alweer voorbij. Maar goed, van degenen die ik wel zag heb ik even snel een fotootje gemaakt, goed zijn ze niet maar wie weet zijn ze artistiek verantwoord ;-)... Gelukkig stonden er ook professionals zoals Jeroen Tibbe te fotograferen dus het zal wel goedkomen, laten we deze foto's maar beschouwen als sfeerplaatjes...

1 opmerking:

RunningHans zei

Gelukkig heb ik jou wel gespot :-)