zaterdag 20 april 2013

Pastaparty op kleine schalen...

Van lopen is de laatste dagen niet veel gekomen en dat is misschien maar goed ook want de afgelopen week liep ik als een natte krant. Wat langer rust zo nu en dan kan geen kwaad lijkt mij. Zondag is de Lenteloop, 10 kilometer, hopelijk zit er dan iets meer beweging in het lijf.


 
 
 
 
Wat niet wegneemt dat er gisteren in huize Cultuurbarbaar een heuse pastaparty heeft plaatsgevonden. Aanleiding was de verjaardag van mijn eega. Nu eens een keer géén Frans, Indisch of Spaans maar een heus Italiaans maal, met diverse pasta's: Spaghetti Carbonara, een Pasta (penne) Bordelino en Tagliatelle met knoflook, rode pepers en basilicum, met als garnituur gehaktsaus, knoflookgarnalen, een Tomatensalade, Broccoli met rode ui, Olijven, Ciabatti en als toetje zelfgemaakte Tiramisu.

Het was voor negen mensen (allemaal (schoon)familie) en van tevoren dacht ik dat het een fluitje van een cent was maar het viel toch tegen. En dan heb ik het vooral over wat je allemaal vuil maakt: er is geen pan, geen bordje, geen glas en geen stukje bestek ongebruikt gebleven, vanmorgen ben ik zeker anderhalf uur bezig geweest met de afwas. Nee, we hebben géén afwasmachine, inderdaad. Dat vinden we ook niet nodig want zo vaak visite van grote gezelschappen hebben we ook weer niet.

Vandaag maar eens zien wat we gaan doen. In ieder geval vanmiddag en vanavond met een fikse afvaardiging van Groep 5 naar toneelgroep De Appel voor een van hun mega-voorstellingen inclusief diner. Verslag volgt uiteraard...

Geen opmerkingen: