dinsdag 13 mei 2014

Tussen de druppels door...

Diverse loopgroepen (waaronder 6 pupillen) liepen uit op het grasveld naast het clubhuis...

Niet alleen omdat er slecht weer werd voorspeld, maar ook vanwege het heftige programma (baantraining met twee series van 200-400-600-400-200 m) heb ik gistermiddag maar 'voor mezelf' gelopen. Dat werd vooral een paar rondjes landgoed Ockenburgh inclusief Hyacintenbos. Waar overigens 'after the storm' nog maar sporadisch een boshyacintje te zien is. Maar dat maakt niet uit, het gaat om het lopen en op die grillige bospaadjes is dat altijd een aangename activiteit. Het werd een duurloopje in een normaal tempo waarover ik 'netto' 90 minuten heb gedaan.

Bezig met een langzame duur(glij)loop...
Dat slechte weer in de avonduren viel trouwens erg mee, wat schrijf ik? Het was ronduit mooi loopweer. Bij ons in Den Haag dan wel te verstaan, elders schijnt er veel hemelwater te zijn gevallen. Na DWDD ben ik GTST ontvlucht door een wandelingetje te maken via de Bosjes van Pex naar de Laan van Poot. Eens kijken naar hoe mijn groep 5 genoten en andere loopvrienden zich in het zweet werken op de baan, maar kennelijk waren zij al klaar. De enige die ik zag was Yvette, maar zij was al op de terugweg, lopend wel te verstaan. En even later passeerden 'grote' Hans en Dick mij op de fiets. Nou ja, woensdag ben ik er weer bij.


Vanmorgen trouwens weer een stukje gewanloopt, dus wandelen afgewisseld met joggen. Het was vroeg en dan kun je met die opgaande zon toch aardige plaatjes maken in de duinen. Zoals je ziet ligt strandpaviljoen Kwartel er mooi bij. Gek eigenlijk, ondanks het mooie voorjaar ben ik nog niet één keer naar het strand geweest. Dat wil zeggen, om mij in horizontale toestand neer te vleien en te genieten van de zonnestralen. Maar de komende weken zal dat er toch een keertje van gaan komen denk ik.


Iets heel anders; ik houd mij niet zo met politiek bezig en zeker niet op dit weblog, maar ik vind dit informatieve filmpje dat ik op YouTube zag wel interessant. Nou ja, filmpje, het is een complete documentaire, je moet er wel even voor gaan zitten. Het gaat over hèt thema van de komende weken: 'Europa' of liever gezegd de Europese verkiezingen. 'To vote or not to vote, that's the question'...

Geen opmerkingen: