zaterdag 7 juli 2018

Zomer in Kennemer DuinenTerwijl vandaag menig loopmaatje er de kadekantjes van af liep, had ik andere verplichtingen (want al eerder toegezegd).


Het groepje wandelaars dat elke eerste zaterdag van de maand de benen strekt in een of ander mooi gebied, had zich ditmaal de Kennemerduinen tot doel gesteld. Of liever gezegd, ik had de wandeling uitgekozen, dat doen we namelijk om toerbeurt.


Op station Overveen was het verzamelpunt. Daar dronken we eerst koffie, waarna we via een kilometer straatweg naar het bezoekerscentrum bij Koevlak liepen. Het plan was om vanaf daar de zogeheten 'blauwe route' te volgen die in elk geval naar Het Vogelmeer leidde. Dat wordt goed aangegeven onderweg, maar toch voor alle zekerheid maar een kaart (plattegrond) gekocht.
  Verder kan ik deze tekst beperken tot hier, want de plaatjes zeggen - denk ik - voldoende. Ronduit een schitterende wandeling! Wel met de nodige klimmetjes onderweg, we liepen bijna uitsluitend over halfverharde paden en grote stukken zacht duinzand.

Meer foto's hier....


Geen opmerkingen: