dinsdag 12 maart 2019

Koffie leuten: MAD

Kort blogje ditmaal: gisteren twee keer 50 minuten gelopen, van huis (het onze) naar huis (van dochterlief), en vice versa. Ging beide keren niet snel maar goed, het is volbracht.

In de ochtenduren even op koffievisite bij een oude vriend Aldo. Kwam hem laatst tegen bij de Jumbo en hoe gaat dat: "Kom een keertje langs". Even gezellig bijgepraat. Er was genoeg gespreksstof, niet alleen door de onmiskenbaar verbale kwaliteiten van mijn gastheer maar ook omdat we elkaar zeker in geen dertig jaar gesproken hebben.

Wat wij gemeen hadden destijds was dat we allebei fan waren van Don Martin, de Amerikaanse cartoonist die van die hilarische mannetjes tekende in explosieve situaties met extreem grote voeten,  grote neuzen en wapperende handjes. Martin tekende vooral veel voor het satirische magazine 'Mad'. Elke keer als we elkaar tegenkwamen schieten we automatische in zo'n Don Martin pose. 

Ook ditmaal natuurlijk.....

One stormy monday morning all the way to ALDO....

1 opmerking:

Danielle zei

Geen idee of het iets voor jou is maar ik tip toch even de Basquiat tentoonstelling in Heerlen. Kun je mooi combineren met een bezoekje aan alle mooie streetart in mijn stad :-) Zie https://basquiat.schunck.nl