vrijdag 15 maart 2019

Sport en Spel



Vandaag kon ik grofweg in tweeën delen: 's ochtends voor de sport, 's middags voor schilderen.

Om half negen wandelde ik naar de Laan van Poot waar een aangename training wachtte. Zoals meestal at ik ook vandaag van twee walletjes: eerst twintig minuten inlopen met 'Baangroep Maarten' op het veldje bij Hellas, daarna de tien tweehonderdjes op de baan - waarvan ik er vier deed, variërend van 49-51 seconden.

Daarna het tweede walletje, dat was - evenals woensdag - wat stoeien in het krachthonk.

Terugblikkend op deze week moet ik zeggen dat het hardlopen moeizaam ging, ondanks dat ik het afgelopen weekend nauwelijks heb gesport. Nou, zeg maar rustig niet. Maandag weliswaar gelopen maar dat ging toch moeizaam: stram, beetje last van uitstraling in linkeronderbil en moeilijke knieën. Ook woensdag ging niet echt lekker (een half uurtje vóór het groepsetentje) en donderdag kon ook beter hoewel ik toen wel een paar stukken (van circa 5 minuten) trachtte te versnellen. Maar vandaag (vrijdag) ging het stukken beter.

's Middags weer verder gewerkt in het atelier van Paul. Samen en toch allebei op eigen houtje werken ervaren we als plezierig. Het is ook een lekker grote ruimte en hoop er meerdere eieren kwijt te kunnen...


Hieronder een impressie van het 'inlopen' (inclusief loopscholing en korte versnellinkjes) vanmorgen op het sportveldje bij Hellas.



     


Oh ja, ik zou nog wat nostalgische hardloopfoto's plaatsen. Altijd leuk, vooral vanwege het tijdsbeeld. Hieronder is er zo eentje. Dit was nog uit mijn 'flitsende' periode...


Geen opmerkingen: