vrijdag 14 september 2012

Over de Fuut en de Aalscholver en nog zo wat van die dingen...


 
Jawel, daar is-ie weer! Die fuut kan elk jaar her-gebruikt worden. Alleen had ik 'm voor deze keer eigenlijk iets moeten aanpassen. Waarom? Niet iedereen was aanwezig donderdagavond. Misschien wel de volgende keer, op 28 september, dat is tevens het officiële afscheid van de zomer.

 
Hoe dan ook, het was met het kleine gezelschap - Frank en Ingeborg, Marjolein, Fred en Paul van O. nog best gezellig. Er werd echter niet gedanst, de band die optrad, KarenB, bood meer luister-muziek. Wel afwisselend: een beetje Southern Rock, Brecht, Portishead, wel een heel eigen sfeervol geluid met allemaal zelfgeschreven nummers.
De biertjes - waaronder Leffe en Westmalle, ons traditionele 'Fuut-drankje' - smaakten ons prima.

 
Eerder die dag wat gefreewheeld, wat rondgelopen in de stad, even de Koekamp bezocht (geen enkele koe, wel veel dam- en edelherten), via de Hofvijver - waar deze aalscholver aan het uitwaaieren was - naar de Bibliotheek gegaan en daar wat leesvoer meegenomen, boodschappen gedaan enzovoorts. Vandaag maar weer eens kijken hoe het op de Hoge Veluwe is.

En dan nog dit...

 

Oh ja, mijn dochter stuurde mij via Facebook nog deze link! Ik was erbij, bij dat laatste legendarische concert van Led Zeppelin in het O2 theater in Londen, in 2007. Dat concert wordt nu als bioscoopfilm vertoond! Het spreekt dat ik ook daar weer heen wil gaan. Het zal mij benieuwen hoe die film geworden is, sowieso mooi om het concert te her-beleven!

Hierbij nog een foto uit mijn archief die ik tijdens dat concert poogde te maken.

Geen opmerkingen: