zaterdag 28 februari 2015

Windje tegen

De griep heeft toegeslagen, maar zelf ben ik er - vooralsnog(?) - van gevrijwaard. Mijn vrouw ligt al drie dagen op bed, de koorts is weliswaar geweken maar zij is extreem verkouden. Dus vanmorgen op verzoek spray bij de apotheek gehaald, dat helpt om de luchtwegen vrij te houden.

Een en ander was ook de reden dat ik mij gisteren de tandjes heb gefietst naar Ypenburg en vice versa. Ik moest namelijk even oppassen op mijn kleindochter. Na haar in badje te hebben gedaan - gek, deed ik vroeger ook bij mijn dochter en zij gaf mìj nu instructies hoe ik dat moest doen - ging haar mama weg en heb ik anderhalf uur gewandeld met Chloë in de kinderwagen.

Wat lopen betreft: vandaag heb ik in totaal 1 uur en 47 minuten gelopen, een lange duurloop dus en de laatste voor de CPC volgende week. Het ging erg zwaar vandaag, vooral op de heenweg - richting Terheijde - had ik bijna een uur lang de wind pal tegen. Het werden trage kilometers, dik zes minuten per km. Op de terugweg daarentegen ging het aanmerkelijk sneller: 5'20'' tot 5'40" per km. Toch bleef het zwaar, mijn benen deden pijn en het lukte niet (althans ik had totaal geen zin) om nog maar één kilometer aan de (voor een halve marathon-training) schamele 17 kilometer die ik had gelopen toe te voegen. Het wordt gewoon een kwestie van uitlopen, die CPC, onder de twee uur kom ik niet meer denk ik. Maar misschien krijg ik ook wel griep dan gaat het helemaal niet door. Afwachten maar!


Hoe dan ook: het startnummer is binnen! Maar dat is geen nieuws, wie van de voorinschrijvers heeft 'm niet?

Geen opmerkingen: