woensdag 7 december 2016

Op de versiertoer


Zo, even tijd voor een update. Vanmorgen weer even het krachthonk ingedoken, we waren aanvankelijk met z'n drieën, Wim, Arie en ik, naderhand kwamen Menno en Allen. Dat was de 'ouderen-club'. Vooral het eerstgenoemde drietal gaat per week vooruit, er werd zelfs even 80 kilo aangetikt door Wim. Voor echte gewichtheffers is dat een lachertje, maar het is ook niet ons doel noch de bedoeling om 'jerommekes' te worden.

Weer even later kwam Jorèn Tromp, kersvers Haag-atleet die in Rio uitkwam op de estafette, zijn oefeningen doen. Een zeer gevarieerd gezelschap kun je wel zeggen.Na de training met z'n drieën thee of koffie gedronken in de kantine, waar een grote bedrijvigheid was van Haag-vrijwilligers 'op de versier-toer'. Dit met het oog op de komende kerst. Even daarvoor overhandigde ik 'bedrijfsleider' Frans Parlevliet bijgaande tekening die ik - op zijn verzoek - van hem had gemaakt. Hij kon het wel waarderen.

Afgelopen maandag liep ik voor mezelf een duurloop van 90 minuten met driemaal 5 X 30 seconden snel. Geheel volgens schema. Bij Kijkduin kwam ik clubgenoten Anneke en Maarten Kleijn tegen die mij toeriepen dat er die avond geen training was wegens hoog bezoek (Sinterklaas). Nou ja, ik had toch al besloten om voor mezelf te lopen, ik liep door tot voorbij Kijkduin, bij het punt waar je het zijpaadje naar ingang Ockenburgh hebt keerde ik en onder meer langs de puinduinen en Meer en Bosch liep ik terug naar huis.

Vanavond is er een baantraining, ga ik ook maar weer eens aan meedoen. De snelheid - wat héét - is een beetje uit, dus tijd om mezelf een schop onder mijn onderrug te geven...

2 opmerkingen:

Hans de Ridder zei

Je kan beter iets lager schoppen Fred je onderrug is wel erg pijnlijk en ook moeilijk te bereiken.

Fred van der Gon Netscher zei

Hahaha, ik wilde het netjes omschrijven. Wel erg ouderwets, iets netjes opschrijven, misschien moet ik me in dat opzicht maar een schop onder mijn kont geven. Oh nee, klopt ook niet....