dinsdag 13 december 2016

Verlichte donkere weken

Foto Peter van Soest
De donkere weken voor kerst zijn aangebroken. In reactie hierop - en ter compensatie van de steeds vroeger invallende duisternis - zien we overal in kerstverlichting gedompelde winkelstraten, terwijl ook het tuincentrum dat we gisteren bezochten volop kerstsfeer ademt.


Onderweg naar het tuincentrum nog de eendjes (maar ook de zwanen en koeten) gevoederd.Verder ging ik gisteren laat in de ochtend van huis voor een duurloopje van in totaal 70 minuten. Het viel mij nog mee hoe het daags na de Duinrellcross ging. Er staan al foto's en uitslagen op de sites van AV Sparta en de HRR. Het was aangenaam weer, het zonnetje prikte moeizaam door het vanuit het zuiden oprukkende wolkendek heen. Ter hoogte van de Laan van Poot en het Fuutpad ging ik de duinen in, op een gegeven moment liep ik het strand op tot aan Kijkduin. Daarna over de Laan van Meerdervoort terug naar huis.

Foto Chris Zaal
Nu morgen nog een training en daarna wat loop-rust tot aan de Meeuwen- en Makrelenloop.aanstaande zaterdag. De weersvoorspellingen zijn gunstig, tenzij je van onbarmhartig winterweer houdt, maar hoe dan ook: "De Meeuwen- en Makrelenloop gaat altijd door!"

Geen opmerkingen: