zondag 25 maart 2012

Het PPF-feestje...

Arne en Cynthia hadden goed gelopen in Naaldwijk...
Ziezo, na vandaag zijn wij wel weer genoeg jarig geweest voor dit jaar en gaan we over tot de orde van de dag. Met nòg leukere dingen dan feestjes in het vooruitzicht, namelijk sporten, vooral hardlopen uiteraard.

Allemaal Kadoketjes...
Wat niet wegneemt dat het zaterdagmiddag best gezellig was bij Momfer de Mol, herstel: het was kei-gezellig. Het bekende vriendenclubje 'van Haag' dat al menigmaal op dit blog vereeuwigd is was aanwezig, en ook nog enkele persoonlijke vrienden waaronder John, de schoonvader van Paul van O., Jan G. en ex-collega/jeugdvriend Diederik.

Enkelen, waaronder Arne en Cynthia, kwamen wat later omdat zij eerst in Naaldwijk hadden gelopen, Cynthia 5 kilometer (het werd een PR met 20:17!!) en Arne 10 kilometer, in een prima tijd van 45 minuten. Dus ook zij waren in een feestelijke stemming. Komt nog eens bij dat het weer ook niet stuk te krijgen was, dus alle ingrediënten voor een aangename bijeenkomst waren aanwezig.

Geflambeerde flensjes ná...

Na twee uur lang al koutend van de uitstekende wijnen en bieren te hebben geproefd, besloten we ter plekke, bij Momfer de Mol dus, iets te gaan eten. Niet iedereen schoof aan, maar het werd er niet minder gezellig om. Lekker eten, speeches van Jan L. die in het feestgedruis teloor gingen ;-), enzovoorts.

Zoals gezegd, het is nu even gedaan met de feestjes. Aan hardloopplannen en uitjes echter geen gebrek. We beginnen vandaag maar eens met een ouderwetschen Coopertest...

Geen opmerkingen: