zaterdag 29 juni 2013

Meijendel-trainingVanmorgen zijn wij - een afvaardiging van 'Groep 5' - naar Meijendel gereden. Deels met de fiets, deels met de auto. Eveline en ik konden met Ilse meerijden. Bij het wegrijden van haar huis konden we nog net Ilses buurman Hugo Maerten uitzwaaien die - met zijn loopschoenen bij zich ;-) - naar Brussel ging voor een familiebezoek.

We vertrokken om tien over negen, om half tien waren we in Wassenaar. Ilse had met iemand van mijn oude cluppie The Hague Road Runners (HRR)geregeld dat wij in hun clubhuis onze spulletjes konden neerleggen. Wel zo makkelijk, na afloop hebben we daar nog iets gedronken. En meteen Jan Groeneveld begroet die gelijk met ons, zij het in een andere groep, ging trainen.

De trainende Groep 5-ers waren deze ochtend Ilse, Eveline, Marianne, Jos, Hans 1 en Hans 2 en ikzelf. Op het programma stond een pittige 'fartlek-achtige' duurloop door een schitterende omgeving. Het werd hier en daar bijna een trail, met al die grillige bos- en duinpaadjes, paardenpaden, veel klimmetjes en ook een stukje strand. Pittig maar erg mooi, met af en toe een flinke versnelling ter afwisseling. Een foto-impressie van deze mooie training hieronder. Voor wie dat leuk vindt: klik op de afbeelding hieronder en kies vervolgens voor diavoorstelling groot formaat.

1 opmerking:

Hans Verbeek zei

Een welbestede morgen