zaterdag 10 december 2011

Volle Maan!

Grappig, ik 'zit' op facebook maar ook op hyves, al kom ik daar de laatste maanden steeds minder. Reden: bijna iedereen is overgegaan naar FB!

Maar toch is er nog steeds goede vriend en levensbesschouwer Diederik,  met wie ik vooral in de jaren zeventig veel optrok, die Hyves ècht trouw is gebleven. Ik kan het mij wel voorstellen, zo is ook mijn relatie met mijn (op dit moment nog steeds vorige) weblog. Je hebt al je spulletjes (geschiedenis, afbeeldingen etc.) daar al geïnstalleerd en hebt niet zo'n behoefte om te verhuizen.

Toch zag ik bij zijn foto's nog een opmerkelijke foto die ik echt nog nooit heb gezien! Wanneer die gemaakt is? Geen idee, het zal 'ergens' tussen 1972 en 1977 geweest zijn. Het was op de trouwdag van onze vrienden Bob en Nel geloof ik, voor die gelegenheid had ik mijn baard afgeschoren, maar wat - toen nog - op mijn hoofd zat was bepaald geen pruik.

Waar eerst haar in overvloed groeide op het achterhoofd, schijnt nu de maan. En dat is meteen een bruggetje naar de dag van vandaag, 10 december 2011, want nu ìs het volle maan. En het wordt een dubbel bruggetje, want we verbinden de jaren zeventig met een artiest uit die tijd, Sandy Denny, en ze zingt een van haar prachtige nummers.... Full Moon!


Geen opmerkingen: