donderdag 1 december 2011

De training van Jan

De uitslagen van de Duinrellcross staan nu online!!

En toen was het weer woensdag, en toen werd er weer getraind.
Verrassing! Nou, niet helemaal, want trainer Wim had ons al gemaild dat iemand anders de training zou overnemen. Een 'stagiair' zou je kunnen zeggen. Het was Jan Slootweg, die een paar jaar lid van Haag Atletiek is en zich in korte tijd tot een geducht hardloper heeft ontwikkeld. Hij is nu bezig met een officiële trainerscursus, en deze training maakt daar deel van uit.

Het zou een serieuze training worden gisteravond, met warming up oefeningen die net iets anders waren dan wij gewend waren. Vervolgens het programma, dat ditmaal bestond uit een duurloop met twee series van 1-2-3-2-1 minuut, 30 seconden tussen de tempo's en 5 tot 8 minuten tussen de series.

Hoe het ging? Prima! Wel kreeg ik op het laatst wat last van de lies, maar na een korte aanwijzing van Jan, de trainer van vandaag ("knie omhoogbuigen") was het alweer over. Dus zondag kunnen we hopelijk welgemoed de Duinstrandloop volbrengen.

Na afloop was er gebak (Limburgse appelkruimvlaai) omdat Yvette jarig was, zij heeft de eerbiedwaardige leeftijd van 40 jaren bereikt (schreef de 60 plusser). Daarna is het nog laat geworden, een behoorlijk grote groep (waaronder onze voorzitter en andere snelle jongens en meiden) bleef 'plakken'. Wel gezellig uiteraard. Maar vandaag moet er gewerkt worden, ik heb mijn vrije dag omgewisseld voor de vrijdag. Dan ga ik met Murat naar Arnhem, naar het Gelredome, voor een concert van Deep Purple. Leven die dan nog? Ja, reken maar van yes! Maar eerst (vandaag) Sinterklaas vieren op kantoor...

Geen opmerkingen: