woensdag 17 juli 2013

Eindelijk zomer!


De laatste dagen zijn vrij onopvallend verlopen, weinig 'blogwaardig' maar wel relaxed. Het is de eerste ècht zomerse week met dagelijks heerlijke temperaturen en zowaar een zwoele nacht, dus veel activiteiten spelen zich buiten af. Als de tuindeuren wijd open staan is zelfs een wisselwerking tussen binnen- en buitengebeuren, wat soms tot verrassende en niet-bedoelde situaties leidt. Zoals die houtduif die gisteren de kamer binnenvloog en uiteindelijk, na een aantal malen panisch fladderend tegen ramen en muren gebotst te zijn, de weg naar buiten wist te hervinden. De schade - veel witte pluizige veertjes en drie 'angst-poepjes' - was snel hersteld.

Maar de belangrijke gebeurtenis aanstaande zaterdag houdt onbewust de gedachten bezig en is leidend bij het ondernemen van activiteiten. Of juist het niet ondernemen van activiteiten, er zijn nu andere prioriteiten, lees: voorbereidingen. Wat niet wegneemt dat het gisteravond goed toeven was in de tuin...


En lopen, oh ja, is er nog gelopen na zondag? Maandag had ik het over die bijna-blessure, maar gisteren toch nog een weliswaar rustig loopje van 35 minuten volbracht zonder noemenswaardige problemen.

 
Straks naar het tuincentrum en vanavond maar weer 'gewoon' trainen met Groep 5!

Geen opmerkingen: