zaterdag 27 juli 2013

Vogelkelder en andere dieren...


De Vogelkelder. Al heel wat keren had ik hierover gehoord, het zou een grote dierenwinkel zijn waar van alles te koop is, vissen, vogels, reptielen en exotische insecten maar ook allerlei dierenbenodigdheden: kooien, hondenmanden, aquaria en terraria, speeltjes, voedsel voor allerlei dieren enzovoorts. En je kunt er ook enkele dieren zien, bijna zoals in een dierentuin. Ik ging er heen om watervlooien te kopen voor de vissen en salamanders, maar uitgerekend die waren er niet. Wel even rondgekeken. Wel een heel andere dierenwinkel dan in onderstaand filmpje...



Wat de sportieve activiteiten betreft: gisterochtend nog een stukje gelopen, amper een half uur (echt lekker gaat het nog niet, lastig te definiëren 'zware' benen en uitstraling heup/bil waardoor lang achter elkaar lopen lastig wordt). En 's Middags samen met secretaris Wim iemand geïnterviewd die al 50(!) jaar lid van onze vereniging is, dus de helft van het jubileum heeft meegemaakt.

En vandaag? We wachten de buien af, aan het eind van de ochtend worden er wat schepen met zure appelen verwacht... Ondertussen wel bij het tuincentrum van die lange bamboestengels gekocht, om de planten met een lange dunne steel extra te ondersteunen. Zeker met de verwachte windstoten zinvol lijkt mij.

Geen opmerkingen: