donderdag 4 juli 2013

Kleurrijk Kijkduin


De afgelopen dagen hadden wij het druk met familie-aangelegenheden. Gisteravond vierde dochter Daphne met haar aanstaande hun beider verjaardag: door grote drukte op haar school en de voorbereidingen op hun huwelijk lukte dat niet op de dagen zelf.

Mijn 'taak' was om een paar taarten te maken: Mon Chou Taart met kersen (een favoriet van bijna iedereen, maar ongelooflijk calorierijk), kwarktaart en natuurlijk die eeuwige - maar altijd goede - appeltaart. Het was gezellig druk, met veel familie, schoonfamilie en een aantal vrienden.

Daarnaast het clubblad: met Wim en Henk gingen we de afgelopen weken bij diverse mensen op bezoek om hen te interviewen, waarna het eigenlijke werk: schrijven, uitwerken, schaven, toesturen naar diverse betrokkenen, aanpassen etc. nog moest beginnen. Daarnaast nog wat extra dingen schrijven.
Leuke bezigheden allemaal, daar niet van, maar daardoor schiet het bloggen er een beetje bij in.

Vandaag of morgen zal ik de recepten van die kwarktaart en de mon chou taart op mijn weblog zetten.

Vanmorgen was ik weer vroeg uit de veren, de laatste tijd is dat steevast om vijf uur. Wel erg vroeg, maar een prima tijd om een wandeling te maken naar een kleurrijk Kijkduin. Kleurrijk, want het is daar momenteel één grote bloemenzee.

2 opmerkingen:

Ton van Westbroek, taalpurist zei

Fred, graag tekstbord Piet Vink laten aanpassen. In de tweede regel staat natuurmoment ipv natuurmonument !

Fred van der Gon Netscher zei

Wel een mooie woordspel(l)ing Ton!